mnenja uporabnikov

mnenja uporabnikov

Z Evo smo se prvič srečali malo pred Nikovim 3. rojstnim dnem. V tistem času sva še vedno iskala odgovore in primerno terapijo za Nika. Z Evo sta se takoj ujela in tako se je začela naša pot. Po letu dni terapij lahko rečeva, da smo naredili ogromen preskok. Floortime smo prakticirali tudi doma in ga kar nekako vpletli v naše vsakdanje življenje. Ta terapija je po najinem mnenju zelo učinkovita, saj vzpodbuja otroka k razmišljanju in s tem se počasi odpira svetu. Za nas je predstavljala prvi korak k izboljšanju Nikovega stanja in je nama kot staršema zelo pomagala pri stiku z njim. Floortime in Evo priporočava vsem družinam, ki imajo težave z iskanjem terapije, ki bo primerna današnjemu hitrem tempu in pomanjkanju časa. Začetki zahtevajo malo več napora, čez čas se pa zaveš, da delaš floortime ves čas, brez razmišljanja. In to je ena od glavnih prednosti te terapije.
Maša in Dejan, starša Nika z diagnozo avtizem in težavami na področju senzorne integracije

Floortime terapija je odlična za otroka, ker izhaja iz samega otroka. Otrok se počuti varno, sprejeto in vedno z veseljem pride na terapijo. Terapevtka Eva je zelo strokovna, razumevajoča, potrpežljiva in jo toplo priporočam vsem staršem, ki želijo najboljše za svoje otroke.
Mamica sedemletnika z diagnozo Aspergerjev sindrom

Eva is a dedicated and skilled Floortime Therapist. She not only has a great ability in engaging children who experience a variety of challenges, but also is very capable in supporting parents to connect with and help their children move up the developmental ladder. I highly recommend Eva for her expertise in the The Greenspan Floortime Approach along with her understanding of sensory processing difficulties and her overall sensitivity, empathy and commitment to each family she works with.
Mira Cloete, floortime terapevtka, Floortime Therapy UK, LONDON

Z možem sva zelo vesela, da sva lahko z otrokom hodila na floortime. Sin je na začetku le brezciljno taval naokoli, midva z možem pa sva si želela, da bi se igral samostojno in tudi z drugimi otroki. Eva nam je skozi floortime coaching veliko pomagala in pokazala, kako naj se najprej midva igrava z njim. Tekom terapij je začel sin vzpostavljati več očesnega stika, nama slediti in naju posnemati. Opažava, da govori veliko bolj povezano in smiselno ter manj grize, saj ga znava z možem umiriti z novimi tehnikami. Hvala vam za vso pomoč.
Starša petletnega dečka z upočasnjenim celostnim razvojem, avtizmom, mišično hipotonijo in težavami v senzorni integraciji (v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje)

Hvala vam za vas čas, bilo je prijetno. Otroka sta neizmerno uživala. Ob prebiranju vašega končnega mnenja mi je šlo na jok, saj ste ju popolnoma realno opisali. Hvala vam tudi za priporočilo in rokovanje. Resnično jima je sklop terapij pomagal. Ravno tako tudi meni, saj sem za nekatere stvari vedela, a nisem znala reagirati. 
Mamica osemletnih dvojčkov, bratca in sestrice, s težavami na področju usmerjanja pozornosti, disleksije in disgrafije (v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje)

Floortime terapija je mojemu sinu zelo pomagala in sem zelo zadovoljna z rezultati. Sin je vsakič komaj čakal obiska, Eva pa je zelo prijetna in prijazna. Za vse se vam močno zahvaljujem.
Mamica šestletnega dečka z govorno-jezikovnimi težavami in anksioznostjo (v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje)

Floortime terapija je za nas eno čudovito spoznanje, izkušnja, čudež, ki deluje. Hči Urša je zelo sramežljiva, tiha, se ne želi izpostavljati. Ko smo začeli z obiskovanjem terapij, sta z Evo zelo hitro vzpostavili stik, hči se je sprostila, odprla in Evi  brezpogojno zaupa. V najstniških letih, v katerih je trenutno moja hči, je še kako pomembno, da ima nekoga, ki mu lahko zaupa vse. Starši ponavadi to nismo, nam že kaj prikrijejo. Eva je kljub svoji mladosti zelo izkušena, z uporabljenimi metodami, ki jih z vso predanostjo in ljubeznijo opravlja, ter s svojo karizmo zleze otrokom pod kožo. Urša je v tem času zelo napredovala, pove svoje mnenje, lažje komunicira s sovrstniki, se zna bolje postaviti zase, ve kaj si želi in tudi dela na tem, da bo ta cilj dosegla. Je bolj samozavestna, trmasta in vztrajna. Zelo jo podpiramo tudi domači. Komaj čaka dne, ko ima terapijo. Všeč mi je tudi stalno sodelovanje in komunikacija s starši. Kaj naj rečem, čudovita izkušnja, ki jo toplo priporočam.
Hvaležna mami

Še enkrat hvala za ves vaš trud. Nama ste res veliko pomagali.
Starša treh predšolskih dečkov

Enkraten seminar, sproščujoče vzdušje z zelo zanimivo vsebino. Lepo podajanje znanja. Zelo uporabna snov, tako za vzgojitelje kot tudi za starše. Skratka, hvala in srečno!
Vzgojiteljica Katarina, seminar o čustvenem razvoju otrok

Predavanje je bilo zelo poučno, nudilo je polno novih znanj. Podana so bila na dinamičen način s pozornostjo na nas, poslušalce. Hvala za lepo soboto :).
Vzgojiteljica, seminar o čustvenem razvoju otrok

To predavanje bi moral poslušati vsak starš, še preden otrok vstopi v vrtec.
Vzgojiteljica, seminar o čustvenem razvoju otrok za specialistični študij montessori 0-3

Današnji seminar se mi je zdel zelo zanimiv in uporaben za moje delo z otroki. Terapevtsko metodo bi rada spoznala globlje in jo tudi nameravam. Hvala predavateljici Evi za krasno energijo :).
Vzgojiteljica, seminar o čustvenem razvoju otrok

Seminar o čustvenem razvoju otrok je odgovoril na veliko vprašanj, ki se pojavljajo pri mojem delu v vrtcu. Z novimi strategijami bom lažje reševala situacije med in z otroki v skupini. Hvala :).
Vzgojiteljica, seminar o čustvenem razvoju otrok za specialistični študij montessori 0-3

Res nama je super, kako delate z otroki. Najin sin delavnice obiskuje že drugič zapored, prihodnje leto vpišemo še mlajšega.
Zadovoljna starša

Hvala, ker ste mi osvetlili, da je imela moja hči res veliko sprememb v zadnjem času. Tako sem tudi lahko občutila večje razumevanje.
Mamica petletnice